Rebalancing workshops

Het is fijn om gewoon jezelf te kunnen zijn. We kennen allemaal momenten van ontspanning, flow en het gevoel dat alles goed is zoals het is. Wat staat er in de weg om in contact met jezelf te blijven? Wanneer verlies je dat? Door middel van een workshop leer je beter naar je lichaam en gevoel te luisteren. Wanneer spreekt je hart en wanneer is het de innerlijke criticus?
Op allerlei momenten zijn we gespannen. Meestal proberen we ons hier uit te worstelen. Een betere manier is om er bij stil te staan, het te onderzoeken en doorvoelen.

Een rebalancingworkshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en meditatie. Een workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf. Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam losgeschud en oefen je het om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vasthoudt. Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.
Op dit moment worden er geen workshops aangeboden.