Contact en Route

Erica Heijnen
Herenweg 136
8025 AE Zwolle
038-4529663

Neem contact op via info@rebalancer.nl of onderstaand contactformulier.

Lid LVNT
(Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten)
Kvk 08196819
Lid RBCZ
Lid SCAG

links

www.bewustinbalans.nl
Collega Annelies Holtkuile.

www.rebalancing.nl
Rebalancing School.

www.massagecursus.org
Website met Rebalancing basismassagecursussen die Erica Heijnen ontwikkeld heeft.

www.lvnt.nl
Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten.

www.rebalancing-nederland.nl
Website van rebalancers en cursussen in Nederland.

Routebeschrijving

Vanaf Amersfoort/Apeldoorn (A28):
Neem de afslag Zwolle-Noord (afslag 20, ring oost). Ga aan het eind van de afslag rechtsaf de Ceintuurbaan op. Bij de vijfde stoplichten (die bij de afslag niet meegerekend), sla je rechtsaf. Bij dit kruispunt staan geen borden, wel staat er een klein restaurantbord aan de rechterkant. Je ziet restaurant Urbana ook rechts liggen. Ga vrijwel meteen weer rechts mee met de weg. Na restaurant Urbana neem je de eerste afslag rechts. Het inrij-verbod op de Herenweg geldt niet voor bestemmingsverkeer. Parkeer de auto op de oprit van nr. 136, voor de deur van 136, of op een gemarkeerde parkeerplaats in de straat. Parkeer de auto niet voor het raam van de buren. De praktijk ligt schuin achter het huis in het verlengde van de oprit.

Vanaf Meppel:
Neem de afslag Zwolle-Noord. Ga linksaf de Ceintuurbaan op. Bij de vijfde stoplichten (de stoplichten bij de afslag niet meegerekend) sla je rechtsaf. Zie verder als boven.

Vanaf Kampen/Hasselt:
Na de Voorsterweg sla je linksaf de Blaloweg in. Deze gaat over in de Zwartewaterallee. Volg deze tot de A28 gekruist wordt, waarna de Zwartewaterallee overgaat in de Ceintuurbaan.  Zie verder als boven.

Vanaf Heino:
Na het binnenrijden van Zwolle bij de 1e stoplichten rechtdoor. Bij de volgende stoplichten (nadat je onder het viaduct bent doorgereden) linksaf. Vrijwel meteen weer rechtsaf. Neem de eerste weg rechts na restaurant Urbana. Dit is de Herenweg. Het inrij-verbod op de Herenweg geldt niet voor bestemmingsverkeer. Parkeer de auto op de oprit van nr. 136, voor de deur van 136, of op een gemarkeerde parkeerplaats in de straat. Parkeer de auto niet voor het raam van de buren.

Openbaar vervoer:
Neem vanaf station Zwolle de stadsbus 11 of de streekbus 29 of 166. Stap uit bij de halte Herenweg (na ongeveer 10 min.). Loop een paar meter met de busrichting mee en sla dan rechtsaf de Herenweg in. Nr. 136 is meer naar het einde van de straat aan je rechterhand. De praktijk ligt schuin achter het huis.